Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Με την κοπή της Βασιλόπιτας η πρώτη συνάντηση του Κατηχητικού μας για το νέο έτος




          Η σημερινή συνάντηση του Κατηχητικού μας, η πρώτη για το νέο έτος, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας είχε απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή, αφού παιδιά και γονείς αψήφισαν το κρύο και τη δυσκολία μετακίνησης που έχει προξενήσει το συσσωρευμένο χιόνι στους δρόμους της Σιάτιστας. 
         Τα δώρα που αντιστοιχούσαν στα τρία "φλουριά" ήταν μικροί καλαίσθητοι τόμοι συναξαριστή, κατάλληλοι για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι θα προσφέρουν στους "τυχερούς" την ευλογία της ανάγνωσης του βίου του αγίου κάθε ημέρας.
       Η όλη εκδήλωση περιελάμβανε μπουφέ (αναψυκτικά, πίτσες κ.α.) και το παιχνίδι - έκπληξη πινιάτα, που είχαν ετοιμάσει τα στελέχη του Κατηχητικού.
        Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον προγραμματισμό τέλεσης Αρτοκλασίας για της μητέρες των παιδιών του Κατηχητικού στον Εσπερινό της Εορτής της Υπαπαντής (ημέρα εορτής της μητέρας για την Εκκλησία μας) και στη συνέχεια την παράθεση εορταστικού κεράσματος προς τιμήν τους στην αίθουσα του Ναού.
      Πλέον αρχίζουν και τα μαθήματα του Κατηχητικού μας σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαμε πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, κάθε Σάββατο στις 11:00 τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού, στις 12:00 τα παιδιά των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και στις 13:00 τα παιδιά του Γυμνασίου. 
         Τέλος, ανακοινώθηκε η εκδρομή των εφήβων (Γυμνάσιο - Λύκειο) στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.